Προώθηση Iστοσελίδων

Προώθηση Iστοσελίδων

Προώθηση Iστοσελίδων
 

H Προώθηση μιας ιστοσελίδας είναι πρωταρχικής σημασίας για όλες τις ιστοσελίδες οποιονδήποτε σκοπό και αν έχουν να επιτελέσουν.

Σαν προώθηση νοούνται όλες εκείνες οι ενέργειες οι οποίες θα γνωρίσουν ή θα υπενθυμίσουν στους επισκέπτες την ύπαρξη της ιστοσελίδας σας.
 
Αυτό είναι απαραίτητο καθώς το βασικό πλεονέκτημα του διαδικτύου, να μπορεί να είναι προσβάσιμες όλες οι ιστοσελίδες από όλο το κόσμο, σε όλο το κόσμο, αποτελεί συνάμα και μειονέκτημά του.

Αυτό συμβαίνει γιατί όλες αυτές οι ιστοσελίδες όλου του κόσμου βρίσκονται κάπου...

Πού όμως ?

Το πού είναι μια ιστοσελίδα η οποία μας ενδιαφέρει προκύπτει συνήθως από την έρευνα που κάνουμε στις μηχανές αναζήτησης περιεχομένου. (Google, Bing, Yahoo, κλπ.).

Το αν θα εμφανιστεί κάν το site σας και αν εμφανιστεί σε τι θέση (δηλαδή πόσο ψηλά) θα εμφανιστεί, αφορούν κατά βάση τα θέματα τα οποία θίξαμε στη κατηγορία Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO.

Εκτός αυτού όμως υπάρχει και η δυνατότητα εφόσον έχουμε προβεί στις αντίστοιχες βελτιώσεις στην ιστοσελίδας σας, να την προβάλλουμε μέσω διαφήμισης είτε μεταξύ των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης μέσα σε έντονα πλαίσια, είτε μεταξύ δημοφιλών ιστοσελίδων που θα επιλέξουμε (π.χ. in.gr, zougla.gr, nafteboriki.gr, ethnos.gr, adslgr.com  και πολλών πολλών άλλων).

     Η ιστοσελίδα σας, σας προσφέρει καινούριες πωλήσεις?

(New sSales)

 

     Η δικτυακή σας παρουσία, σας επιφέρει την εμπορική αναγνώριση που χρειάζεστε?

(Brand Recognition)

 

     Με την ιστοσελίδα σας καταφέρνετε να έχετε πιστούς επισκέπτες ?

(Loyalty)

 

Όταν κάποιος, σας κάνει κάποια από αυτές τις ερωτήσεις τι θα απαντούσατε??

 

Αν δεν σας ήρθε αμέσως στο μυαλό η απάντηση τότε θα υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ρωτήστε μας τώρα περαιτέρω.

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε...