Κατασκευή Ιστοσελίδας με ασφάλεια SSL

Κατασκευή Ιστοσελίδας με ασφάλεια SSL

Οι περισσότεροι χρήστες στην Ελλάδα δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μέτρα ασφάλειας που πρέπει να λαμβάνουν κατά την περιήγησή τους στο διαδίκτυο. Όσο ελλιπώς πληροφορημένοι είναι οι χρήστες των ιστοσελίδων τόσο απληροφόρητοι είναι και οι κάτοχοι των ίδιων των ιστοσελίδων.

Πολλές φορές δια μέσου του δικτύου διακινούνται ευαίσθητες πληροφορίες τόσο χρηματοοικονομικές, στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, όσο και πληροφορίες πού αφορούν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως Α.Δ.Τ. , διεύθυνση κατοικίας, Α.Φ.Μ. ή Α.Μ.Κ.Α (αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης), τα οποία έχουν οδηγήσει τόσο στο διεθνή σκηνικό όσο και σε εθνικό επίπεδο σε κλοπή ταυτότητας, ηλεκτρονικές απάτες και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις...

 

Λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα δίνουν μερικώς τα ψηφιακά πιστοποιητικά SSL. Πιστοποιητικά ασφάλεια SSLΜε την ενσωμάτωση τους στην ιστοσελίδα μας κρυπτογραφούμε ή με άλλα λόγια κάνουμε αόρατη (διαφανή) την επικοινωνία μεταξύ της ιστοσελίδας μας και του χρήστη της.

Έτσι είναι αδύνατο να μεσολαβήσει κάποιος τρίτος και να υποκλέψει στην μεταξύ επικοινωνία της ιστοσελίδας μας και του τελικού χρήστη των ευαίσθητων δεδομένων είτε είναι αριθμοί πιστωτικών καρτών, είτε είναι αριθμοί διαβατηρίου, είτε ακόμα και η διεύθυνση του σπιτιού μας και το τηλέφωνό μας.

Για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών η εταιρεία μας προσφέρει τα Thawte.comπιστοποιητικά ασφαλείας από την Thawte μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακών πιστοποιητικών στο κόσμο.

Μια και η Thawte είναι απο τους μεγάλους παίχτες της αγοράς θα προσθέσει εκτός απο ουσιαστική ασφάλεια στον ιστοχώρο σας και την απαιτούμενη αίσθηση ασφάλειας που πρέπει να έχουν οι επισκέπτες σας.

Με την εγκατάσταση του πιστοποιητικού, αυτόματα στους επισκέπτες ή πελάτες σας, θα πιστοποιείται η ιστοσελίδα σας σαν ασφαλή, εμφανίζοντας το αντίστοιχο λουκέτο στην μπάρα διεύθυνσης κρυπτογραφώντας την επικοινωνία και εφόσον το επιλέξετε θα εμφανίζεται και το λογότυπο της Thawte πιστοποιώντας έτσι την παρουσία κρυπτογράφησης από μια μεγάλη εταιρεία του χώρου με προσιτό κόστος.

safe site

Η αγορά του πιστοποιητικού SSL ποικίλει σε κόστος ανάλογα με το μέγεθος της διασφάλισης που θέλουμε να επιτύχουμε και ξεκινάει από την τιμή των 130€ + ΦΠΑ.

 

Εκτός από την αγορά του πιστοποιητικού απαιτείται και η εγκατάσταση του στον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα σας, η οποία αν γίνεται σε εμάς θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, καθώς και η απαραίτητες τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα σας. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή της ιστοσελίδας σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα...
Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε!!!

Επικοινωνηστε τωρα