Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή e-shop που δίνουν αποτέλεσμα 

Στην WnetSoft σας προσφέρουμε κατασκευή και προώθηση e-shop με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων του καταστήματός σας τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα δίνοντάς σας συνδυασμένες υπηρεσιών.

Η κατασκευή e-shop σε μια περίοδο οικονομική κρίσης μπορεί να μοιάζει σε πολλούς τουλάχιστον υπερβολή και περιττή κίνηση. Στη πραγματικότητα συμβαίνει ακριβός το αντίθετο. Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια συνεχή αύξηση της τάξεως του 25% σε ετήσια βάση, φτάνοντας στα 4,5 δις το 2016, αλλά με μεγάλη ακόμα απόσταση από τον μέσο όρο της ΕΕ: σύμφωνα με μελέτη του ΟΑΣΑ, μόλις το 2% των πωλήσεων γίνεται μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το ποσοστό αυτό φτάνει στο 17%...

Στα πακέτα κατασκευής e-shop που σας παρέχουμε στην WnetSoft, θα βρείτε ολοκληρωμένη λύση για τη κατασκευή, υποστήριξη και προώθηση του e-shop σας. Εδώ θα βρείτε ένα one stop shop που μέσω σταθερών συνεργατών θα σας παρέχουμε από τις αρχικές συμβουλές μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα για το e-shop σας καθώς και διαρκή υποστήριξη.

Μερικά από αυτά που μας χρειάζονται για το e-shop μας...

 

Κατασκευή e-shop με φιλικό σχεδιασμόΚατασκευή e-shop με φιλικό σχεδιασμό

Βασικό κομμάτι κατά τη παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που θα πουλάτε είναι η καθαρή και προσιτή παρουσίαση που δεν μπερδεύει ή κουράζει το πελάτη σας στρέφοντας τη προσοχή του σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Το προϊόν, τα χαρακτηριστικά του, τις προσφορές του καταστήματος μας, όσα έχουν σημασία για εκείνον και σαν συνέπεια θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

 

 

Κατασκευή e-shop με εύκολη διαχείριση
 

Κατασκευή e-shop με εύκολη διαχείριση

Στο σημερινό περιβάλλον ο χρόνος είναι χρήμα. Σίγουρο ακόμα είναι ότι το e-shop σας θα χρειαστεί να το ενημερώνεται συνεχώς σε ποσότητες, παραλλαγές, τιμές, εκπτώσεις κλπ.

Τι θα λέγατε τώρα σε κάθε ένα από αυτά να πρέπει να ανατρέξετε σε κάποια σελίδα κάποιου πιθανόν μή επικαιροποιημένου εγχειριδίου χρήσης ή ακόμα χειρότερα αν χρειαζόταν να επέμβει ο προγραμματιστής του eshop για κάποια όχι και τόσο σημαντική αλλαγή. Καθένα από αυτά θα σήμαινε χρόνο, κόστος και σίγουρα δεν θα βοηθούσε στο να κάνετε τη δουλειά σας σωστά.

 

 

 

Κατασκευή e-shop  με αυτόματη εισαγωγή και ανανέωση προϊόντων με excel ή άλλη βάση δεδομένωνΚατασκευή e-shop  με αυτόματη εισαγωγή και ανανέωση προϊόντων με excel ή άλλη βάση δεδομένων

Το κάθε προϊόν για να εισαχθεί ή να τροποποιηθεί και από το ποιο εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον χρειάζεται από 30 δευτερόλεπτα έως και 5 λεπτά αναλόγως την περίπτωση. Τώρα αν το κατάστημά σας έχει 8.000, 15.000 ή 80.000 κωδικούς πόση ώρα χρειάζεστε για να τα εισαγάγετε ή να τα ενημερώσετε; Αν τώρα μπορούσατε να τα ενημερώσετε μαζικά απο ένα φύλλο excel δεν θα ήταν ενδιαφέρων; Ε λοιπόν γίνεται...

 

Κατασκευή e-shop με ακόμα γρηγορότερο φόρτωμα και πλήρες cashed περιεχόμενο

Κατασκευή e-shop με ακόμα γρηγορότερο φόρτωμα και πλήρες cashed περιεχόμενο

Πατάς τη διεύθυνση του eshop ή το σύνδεσμο σε ένα προϊόν και περιμένεις, περιμένεις.. Ε λοιπόν και εδώ ο χρόνος είναι χρήμα. Από τη Microsoft, το ebay, την Amazon αλλά και από δεκάδες άλλες εταιρίες που έκαναν μελέτες πάνω στο θέμα της ταχύτητας, αποδείχτηκε ότι κάθε 1/10 του δευτερολέπτου που αργεί να φορτώσει το e-shop σας πέφτουν περίπου 1% οι πωλήσεις. Εντυπωσιακό;; Ακόμα είναι αποδεδειγμένο ότι τόσο η κατάταξη της ιστοσελίδας από το Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης αλλά και το κόστος από τις πληρωμένες διαφημίσεις που τρέχετε ή θα χρειαστεί να τρέξετε στο Google AdWords επηρεάζονται άμεσα από την ταχύτητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους εφαρμόζουμε όλες τις ενδεδειγμένες τεχνικές cashing και το κατάστημά σας απλά να πετάει.

 

 

Κατασκευή e-shop με ενσωματωμένο Google AnalyticsΚατασκευή e-shop  με ενσωματωμένο Google Analytics

Το Google Analytics είναι δεδομένο ότι χρειάζεται σε κάθε ιστοσελίδα για να βλέπουμε ακόμα και αυτά που δεν φαίνονται. Σε ένα e-shop θα ήταν σχεδόν έγκλημα να μην έχει εγκατασταθεί σωστά το πολύτιμο αυτό εργαλείο ώστε να μπορούμε να έχουμε “μάτια και αυτιά” στο μαγαζί μας. Εσείς θα το αφήνατε έτσι;

 

 

Κατασκευή e-shop  με Funnel Tracking Setup στο Google Analytics

Κατασκευή e-shop  με Funnel Tracking Setup στο Google Analytics

 

 

 

 

 

 

Εκτός από την εγκατάσταση των Google analytics είναι σημαντικό να ρυθμίσουμε και Funnel Tracking ώστε να μπορούμε να συμπεράνουμε με  μία ματιά τι αγοράζουν οι πελάτες μας, με πόσα χρήματα, ποια διαδρομή ακολουθούν και πολλά άλλα σημαντικά στοιχεία, από τα οποία μπορούμε διαρκώς να βλέπουμε τι λειτουργεί σωστά στο κατάστημά μας και τί μπορεί να χρειάζεται βελτίωση.

 

 

 

 

 

Κατασκευή e-shop με φιλοξενία σε σύγχρονούς, γρήγορους και ειδικά διαμορφωμένους serversΚατασκευή e-shop με φιλοξενία σε σύγχρονούς, γρήγορους και ειδικά διαμορφωμένους servers

Για να λειτουργεί σωστά το e-shop σας είναι απαραίτητο να φιλοξενείτε σε ειδικούς εξυπηρετητές που να σας παρέχουν: ασφάλεια, αξιοπιστία και αξεπέραστη ταχύτητα. Για αυτό το λόγο στο γραφείο μας παρότι θα ήταν ποιο εύκολο και οικονομικά συμφέρον να σας παρέχουμε φιλοξενία μέσω τρίτης εταιρίας, αυτό το κάνουμε in-house. Φροντίζουμε καθημερινά να απολαμβάνατε αξεπέραστη ασφάλεια για τα δεδομένα σας, ημερήσια εβδομαδιαία και μηνιαία backup για πάν ενδεχόμενο, πάνω απο 99.8% uptime για το e-shop σας και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και λογισμικό ώστε αν απολαμβάνετε διαρκώς  το καλύτερο που θα μπορούσατε να πάρετε.

 

 

Κατασκευή e-shop με (SEO) Search Engine Optimized

Σήμερα φτιάχνοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορούμε να μην λάβουμε υπ' όψιν μας τις μηχανές αναζήτησης και κυρίως αυτήν που κατέχει το συντριπτικό μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα. Ο λόγος δεν γίνεται για άλλη απο τη Google. Το e-shop που θα παραλάβετε από εμάς θα είναι είδη SEO ready με συνέπεια να μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν τεχνικές και στρατηγικές ώστε να βρεθείτε στις πρώτες θέσης των μηχανών αναζήτησης.

 

Κατασκευή e-shop συνδεδεμένο με το ERP σας

Έχετε ERP σύστημα στην επιχείρησή σας; Μπορούμε να το κάνουμε να συνεργάζεται με το e-shop σας. Με αυτό το τρόπο θα περνάτε αυτόματα και μία φορά το προϊόν ή αλλαγές του. Θα διαχειρίζεστε με ενιαίο τρόπο τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σας ανεξάρτητα με το τρόπο που τα διαθέτεται (e-shop, λιανική ή τηλεφωνική πώληση). Θα ελαχιστοποιήσετε το χρόνο ενημέρωσης των προϊόντων σας και το πλήθος των λαθών που συνεπάγονται οι διαρκείς ενημερώσεις.

 

Κατασκευή e-shop με εξειδικευμένους μηχανισμούς και εμφάνιση

Οι ανάγκες της κάθε επιχείρησης δεν είναι ίδιες. Για αυτό το λόγο δεν χρειάζονται και το ίδιο ακριβός e-shop. Θα μας εξηγήσετε τί χρειάζεστε και θα σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις που να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας. Στην ως τώρα πορεία μας έχουμε παραμετροποιήσει ή και κατασκευάσει από το μηδέν πλήθος νεωτερισμών για τα Ελληνικά και μερικές φορές για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

 

Και πόσο είναι το κόστος ενός e-shop;

Στο γραφείο μας με τη μεγάλη πλέων εμπειρία που έχουμε ελάχιστα είναι πλέον τα πράματα για τα οποία θα πρέπει να εργαστούμε εκ του μηδενός για τη κατασκευή ενός e-shop. Αυτό ευτυχώς σημαίνει ότι για να αποκτήσετε το δικό σας e-shop, μία δουλειά που αποτιμάτε σε χιλιάδες ευρώ σε εργατοώρες μπορείτε να το αποκτήσετε με ένα κλάσμα της αξίας αυτής της δουλειάς. Ζητήστε μας προσφορά.

 

Επικοινωνηστε τωρα