Χρειάζομαι και εγώ ιστοσελίδα ? ?

Χρειάζομαι και εγώ ιστοσελίδα ??Χρειάζομαι και εγώ ιστοσελίδα?? Ή τι να την κάνω εγώ την ιστοσελίδα??

Αυτά είναι δύο από τα ερωτήματα τα οποία ακούμε στο γραφείο μας αρκετά συχνά.

Η αλήθεια είναι ότι κοφτή απάντηση δεν υπάρχει. Είναι σαν να σας ρωτούσε κάποιος, τι χρειάζεστε τις επαγγελματικές κάρτες που έχετε δημιουργήσει, ή τι να τα κάνετε τα τυχόν αυτοκόλλητα ή ενημερωτικά φυλλάδια που έχετε βγάλει ή ακόμα ακόμα γιατί έχετε αναγράψει τα στοιχεία της επιχείρησής σας στο επαγγελματικό σας αυτοκίνητο. Την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο ο επιχειρηματίας.

Ίσως να σας έχουν ήδη ρωτήσει. Ιστοσελίδα δεν έχετε ?? Παρουσίαση των προϊόντων σας για να τα δούμε κάπου στο ίντερνετ ίσως δεν έχετε??

Επιπλέον γνωρίζουμε ότι η Eurostat αναφέρει πως στο α’ τρίμηνο του 2009 το 38% των ελληνικών νοικοκυριών χρησιμοποιούσε σε καθημερινή βάση ή σχεδόν σε καθημερινή βάση- το διαδίκτυο. Ακόμη στις ηλικίες 16 - 24 ετών σύμφωνα με τη Eurostat πάντα, το 57% των Ελλήνων αυτής της ηλικίας χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση το Internet. Να συμπληρώσουμε εδώ πως με αυτά τα ποσοστά η Ελλάδα κατατάσσεται στην προ τελευταία θέση της Ευρώπης μπροστά από τη Ρουμανία, πράγμα που δείχνει ότι τα ποσοστά αυτά θα ανέβουν ταχύτατα τα αμέσως επόμενα χρόνια προσεγγίζοντας το 73% σιγά σιγά που είναι το Ευρωπαϊκό μέσο όρο αυτή τη στιγμή.

Από τα παραπάνω και όχι μόνο, καταλαβαίνεται ότι το internet, οι ιστοσελίδες, τα e-shop, οι διαφημίσεις μέσο ίντερνετ και ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, η δικτυακή τηλεόραση, ο δικτυακός τύπος και όλες οι εφαρμογές που μπορούν να περιληφθούν στο διαδίκτυο και την ψηφιακή εποχή που ζούμε δεν είναι το μέλλον αλλά το απόλυτο παρόν.

 

Το αν θα επιλέξετε τελικά να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας δυναμικά σε αυτή τη νέα αναμφισβήτητα ψηφιακή εποχή που ζούμε ή θα περιμένετε ίσως μερικά χρόνια ακόμα και να τρέξετε τότε να καλύψετε το κενό που θα υπάρχει είναι μια επιλογή που θα κάνετε και θα χρεωθείτε μόνο εσείς.